Frontera Experience

Post Detall

Frontera Experience és un campus que reuneix adolescents i joves d’ambdós sexes i de diferents edats (des dels 14 en endavant) i amb diversitat de nivells, ja que han participat des de nois i noies de nivells mitjans fins a jugadors EBA i Leb així com jugadores LF1 i LF2.

Som una experiència transnacional ja que han participat fins ara persones de nacionalitats diverses (Argentina, Islàndia, Dinamarca, Finlàndia, Suïssa, Portugal, així com de Catalunya i de la resta de l’Estat).


¿PER QUÈ FUNCIONA?

Fem un treball individualitzat. 25 jugadors, 10 entrenadors de màxim nivell. L’activitat es desenvolupa en anglès i la seva composició ens permet treballar a partir d’una diversitat cultural, d’edat, de gènere i de nivell que enriqueix moltíssim la feina i l’oportunitat d’aprenentatge creuat a partir d’uns vincles molt profunds que s’estableixen des del primer moment.

Tenim tres escenaris on se centra l’activitat: treball en pista, treball en aula i treball en grups reduïts de tutoria de manera que busquem l’acompanyament emocional, la individualització, la consciència i la responsabilitat del propi procés. El jugador surt amb la part humana i la part tècnica molt més vinculades que abans de venir, i amb tasques per realitzar durant la temporada. En aquest vídeo pots veure alguns testimonis de passades edicions.

OFERTA FRONTERA EXPERIENCE 2018. Obrim inscripcions al gener de  2018


Torn 1, del 2 al 7 de juliol de 2018
. Per a jugadors i jugadores a partir de 13 anys

Metodologia Frontera. Treball individualitzat (25 jugadors per 10 entrenadors de màxim nivell esportiu i humà. Preparats per acompanyar en el procés mental / tècnic).
Integrem el treball de consciència corporal i emocional amb l’entrenament de la tècnica.
A més, el nostre preparador físic Raul Cuenca, elabora test global, personalitza recomanacions i rutines de treball per potenciar aspectes, prevenir lesions. Donem consignes d’hàbits, nutrició i cura del cos.


Torn 2 FRONTERA BOOST, del 9 al 14 de juliol de 2018
. Per a jugadors a partir de 16 anys. Preferencia d’accés  participants en anteriors edicions.

Tècnica-Tàctica Operativa. Procés d’aprenentatge integrat, a partir del domini tècnic de cada un, presa de decisions tàctiques. Aprendre i aplicar. Claus per augmentar efectivitat en el seu joc. Fonaments tàctics de 1×1, bloqueig directe, indirecte i pilota interior.

Treball mental-emocional enfocat en temes relacionals, especialment en la comunicació. Desenvolupament de l’empatia, i de la intel·ligència sistèmica (entendre l’altre, ja sigui company, o entrenador. També saber veure l’emoció de l’equip per poder impactar i liderar al grup)
Dinàmiques de portar el grup, roleplays, teatre.

Visita de jugadors professionals que participaran en el torneig 3×3 de l’últim dia!

Copyright 2014 / Xavi Garcia