ADN BASKET

Post Detall

Aquesta fotografia representa el meu principal èxit i alhora el meu gran fracàs. Arribar a ser primer entrenador ACB és un somni per moltíssima gent i em sento afortunat i orgullós de poder-ho haver viscut. Van ser els 8 mesos més intensos de la meva vida. Podria descriure amb molta precisió tot aquell temps. I va ser també el meu principal fracàs. Em va faltar precisament saber gestionar millor les meves emocions per prendre decisions millors, d’acord amb les meves capacitats. Ha estat el punt d’inflexió a la meva vida a tots els nivells.

El bàsquet és la meva essència, és casa meva. Jugar, fer d’entrenador, veure partits, apassionar-me amb els jugadors…. I haver construït i seguir construïnt una xarxa de relacions d’amistat molt profunda i de la qual estic molt satisfet.

Actualment el bàsquet significa la meva principal inspiració per tot el que faig. He viscut tot tipus d’experiències, com dic sempre, algunes molt exitoses i altres de fracassos importants també. Estic en un punt on sento que puc aprendre de totes elles i transmetre i aportar valor al món del bàsquet i tots els altres móns.

VALORS QUE M’APORTA LA MEVA EXPERIÈNCIA AL BÀSQUET D’ALT RENDIMENT

  • Honestedat. El joc està sempre per sobre de la manipulació. La vida dels equips, la vida de les persones que els formen. La vida guanya. No pots enganyar al bàsquet. No pots enganyar a la vida.
  • Consciència i desenvolupament individual. A través del bàsquet, sento el cos, les emocions, i puc ser molt conscient dels meus mecanismes mentals. A partir d’aqui, si puc entrenar tot això, no només em desenvolupo com entrenador o jugador, sino també com a persona.
  • Pertinença a un equip, un lloc on estimar i sentir-se estimat pel que un és i es vol convertir. Poder ajudar i deixar-se ajudar és un gran repte i alhora una font de felicitat i realització personal.
  • Estímul de superació i de creixement.
  • Capacitat de concentració en el present.

Sento el bàsquet encara que no entreni cap equip. M’apassiona i alhora, ara mateix no sembla fàcil poder entrenar un equip per a mi, en les condicions que m’agradarien. Afortunadament però, puc escollir, perquè tot el món que hi ha en aquesta pàgina web m’apassiona. I tot està impregnat de bàsquet. És ADN Bàsket.

Copyright 2014 / Xavi Garcia