Blog Post

Comunitat de Creixement

  • 12 novembre, 2018
  • Blog

Detall

 

“La vida no es tracta de trobar-se a sí mateix. La vida es tracta de crear-se”. George Bernard Shaw

La valentia de sortir al món i compartir aprenentatges, vocació, talent, inquietud pel creixement personal és quelcom que personalment admiro moltíssim. No és gens fàcil i el procés és llarg a vegades. Per això m’agrada formar part d’aquesta iniciativa impulsora. Es diu “Comunitat de Creixement”. La formem inicialment tres alumnes del curs passat del programa anual de “Coaching Sistèmic Impulsor” que han decidit obrir-se pas aprofitant els aprenentatges del curs i d’altres formacions que han realitzat. Són l’Àlvaro, la Berta i la Mònica . La Marta Esteve, i jo mateix, creadors i directors dell curs, estem al darrera, impulsant, supervisant i també duent a terme alguns tallers durant l’any.

La idea és trobar-nos cada 15 dies, els dimarts a Barcelona oferint diferents tallers, sobre diverses temàtiques i disciplines, als quals pot assistir tothom de manera puntual o continuada. La nostra visió és poder expandir aquesta comunitat, i obrirla també a aportacions actives de qui vulgui.

Els destinataris de la comunitat són persones inquietes, amb ganes de créixer, amb objectius de canvi o de desenvolupament, amb reptes, amb curiositat, i amb ganes de conèixer gent en la mateixa situació i compartir l’espai.

La primera trobada, el proper dimarts 27 de novembre, a Barcelona, de 17:30 a 21:30. Començarem treballant les constel.lacions familiars amb la Mònica Segura. Podeu clicar aqui per a més informació sobre les constel.lacions i també sobre la Mònica. L’entrada serà gratuïta i el preu per constelar el teu cas, 50€.

Lloc: MBP School of coaches. Aristides Maillol, 9-11 BARCELONA

PD: Per consultes, inscripcions, etc… el contacte és la mateixa Mònica 622681077

Etiquetes

Copyright 2014 / Xavi Garcia