Xavi Garcia

Post Detall

LA MOTIVACIÓ. EL PER QUÈ?

El rendiment que tots busquem en els equips és només la conseqüència, l’emergent de l’estat dels vincles i les relacions. Per la meva experiència i formació, la diferència rau precisament en treballar la part profunda de la persona, les relacions i els equips. Els fonaments. Millorar la qualitat de vida emocional i relacional de les persones i equips, facilita el compromís, la rendibilitat, l’excel.lència, i per tant, la transformació cap a l’alt rendiment. La meva definició d’alt rendiment seria la doble capacitat de rendir al meu màxim actual, i alhora treballar per augmentar-lo.

EL RECORREGUT. EL DES D’ ON

Fusió d’experiències i de formacions. 12 anys a l’esport d’alt rendiment -bàsquet- i 10 anys d’estudi i experiència en treball en i amb equips, em permeten fer una aproximació clara i profunda als fonaments dels equips. A aquelles claus i estructures que sostenen l’efectivitat,  la productivitat i l’excel.lència dels equips.

Em considero un expert en lideratge i en relacions perquè he comès totes les errades possibles. Després les he treballat, après, identificat, i per tant, puc veure-les i preveure-les, aportant aquest valor afegit des de l’experiencia i la pràctica. (pots veure més detall del meu ADN Bàsquet, clicant aqui)

EL MÈTODE. EL COM

Creo contextos que faciliten vivències corporals, emocionals, relacionals i artístiques. Sense protocol, sense organització prèvia, sino observant, respectant i valorant el punt on es troba l’equip, els seus vincles  i els seus líders, i construïnt des d’aquí. Poso el focus en aquests quatre pilars:

  • CONNEXIÓ.  L’equip, el caliu, l’acollida, el contacte, el vincle, la connexió personal, la consciència de qui som junts.

  • MIRADA APRECIATIVA. Enfocar la relació, per poder crear una xarxa sòlida, indestructible, Treballar la mirada apreciativa, el valor, el talent i la fortalesade cadascú. Construir des de la diversitat.

  • CERCLE DE SEGURETAT. Des de la confiança, ja podem anar, reforçats i potenciats, cap a  la tasca. Assumint cadascú la seva part i sentint la protecció de l’equip.

  • XARXA DE CREIXEMENT. (MCAT i MI). Molt important aterrar, traduïr, traslladar tot el treball de profunditat al nivell de realitat pràctica i de procediments. Aqui em baso amb la sinèrgia entre dos conceptes, Marge Comú Acceptat per Tots: els acords, les pautes. Allò que tots hem de cumplir pel bon funcionament del sistema. A patir d’aquí podem potenciar la diversitat del Marge Indivudual (MI) amb complicitat i sense competència interna ni recels. La millora contínua de l’individu implica el creixement sostingut de l’equip.

ELS RECURSOS. EL QUÈ

  • Coach Coactiu,  CTI – ICF, Augère – Barcelona, 2009.

  • Coach ORSC especialista en sistemesi equips,  CRR – ICF,  Augère – Barcelona, 2010.

  • Formacions en Teràpia Gestalt i Constelacions Familiars,  EGC, 2015-18.

  • Postgrau “Cuerpo y arte” a ALAS Barcelona,  2017-18.

  • PNL amb Tony Robbins (UPW), 2013.

  • Entrenador Superior de Bàsquet, 2000.

 

ÀMBITS D’ACTUACIÓ

ENTORN EMPRESA

TEAM UP EXPERIENCE

Procés a Directius TLC 360

Basket to Business

ENTORN ESPORT

FRONTERA EXPERIENCE

Acompanyaments a esportistes i entrenadors.

Intervencions en equips esportius per a dinàmiques de cohesió i/o de resolució de conflictes

 

ENTORN PERSONAL

Processos de coaching.

Assessorament de lideratge de projectes i equips.

ENTORN FORMATIU

PROGRAMA ANUAL DE COACHING I LIDERATGE

Col.laboració en diversos màsters, instituts, universitats, escoles en temes de creativitat i lideratge.

Conferències i Tallers  juntament amb presentació del llibre “EXPERIÈNCIES SISTÈMIQUES”

 

Llibre: “EXPERIÈNCIES SISTÈMIQUES. Impulsant equips i talent.”

A partir d’experiències, estudi, reflexió pròpia i diverses col·laboracions il·lustres, compartim un camí per augmentar la consciència i construir relacions més connectades amb la part humana. Des d’aquí aporto eines, idees i perspectives per compaginar aprenentatge, felicitat i rendiment.

COMPRAR LLIBRE         –         AGENDAR PRESENTACIÓ EN EL TEU CLUB O ENTITAT

“Ja portem força temps treballant al seu costat. L’únic que tenim són paraules d’elogi cap el Xavi, és professional, resolutiu i extremadament eficaç. Encara havent de treballar amb un esport que no coneix en profunditat, els seus resultats han estat evidents des del primer moment.”
Jordi Parés i Vanessa Planell,
Novens classificats del Món en Ball Classic
” Agraeixo molt que l’atzar em posés en el meu camí el Xavi Garcia. Tot un món nou per a mi que m’ha permès també descobrir una part de mi mateix que estava una mica amagada. Amb el Xavi he après a distingir diferents maneres de liderar, i perfils diferents de líders. Però sobre tot he valorat la sinceritat, la seva mirada clara n’és un símptoma clar, la constància en el treball i l’honestedat, tres valors per a mi fonamentals en el món que vivim.”
Ernest Benach,
Ex-President del Parlament de Catalunya, assessor i professor de Comunicació.

“Què dir d’aquest gran personatge. En Xavi té una forma única d’aconseguir que les persones ens endinsem en nosaltres mateixos. Això permet que quan hàgim de prendre una decisió, ho fem d’una forma més convençuda i segura.”
Jaime Fortuño,
MBP School of Coaches
En Xavi és, sens dubte, l’entrenador de més talent que ha donat Manresa. Reinventat seguint l’orientació de la seva essència. Aglutina totes les experiències i coneixements per ajudar a créixer i millorar, de manera radical i amb mètode, des de les emocions.”
Ricard Casas,
Entrenador de bàsquet

 

Podeu contactar amb mi:
Xavier Garcia Pujadas
Tel: 609744046
Mail: info@xavigarcia.cat

Copyright 2014 / Xavi Garcia